Άρης Αρβανιτάκης

Managing director, UCI Greece Loan Management Services & Μέλος ΔΣ, Ένωση Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις

«Ο Άρης Αρβανιτάκης είναι ο Managing director της UCI Greece Loan Management Services, μέλος του ομίλου εταιρειών UCI, με αποκλειστικους μετόχους την Santander και την BNP Paribas, το 2017. Από το 2009 έως το 2017 διετέλεσε Γενικός διευθυντής της UCI EFC στην Ελλάδα, που δραστηριοποιόταν στο χώρο της στεγαστικής πίστης. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της UCI Greece Services Management Services. Κατά τη διάρκεια της 25χρονης επαγγελματικής του καριέρας έχει αποκτήσει εκτενή εμπειρία στους τομείς της Διαχείρισης Ληξιπρόθεσμων οφειλών, χορήγηση Στεγαστικών Δανείων, Διεύθυνση ενναλακτικών δικτύων και Bancassurance και στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2004 έως το 2009 κατείχε αρκετές ανώτερες θέσεις ευθύνης στην Citibank PLC Ελλάδας και στο Regional office για την Citibank EMEA.
Ήταν ο Bancassurance Regional Head για την Ελλάδα, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Αφρικής, και στη συνέχεια επικεφαλής των εναλλακτικών καναλιών με ευθύνη τους χώρους του Citiphone, Telemarketing, E-banking, Mobile banking, Direct sales force, & bancassurance.
Κατά την περίοδο 1994-2000 εργαστηκε στην Alico AIG Life ως Accident & Health sales & marketing manager.
Από το 2000 έως το 2004 εργαστηκε στον ομιλο Eurobank ως Διευθυντής Πωλήσεων των καταστημάτων Eurobank-Open24 και Διευθυντής δικτύου των Χρηματοοικονομικών Συμβούλων Open24.
Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εχει παρακολουθησει αρκετά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σχετικά με τομείς ευθύνης του.»