Γιώργος Παυλάτος

Συνιδρυτής & Senior Partner, OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Ο Γιώργος είναι Συνιδρυτής και Senior Partner της OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με εμπειρία άνω των 15 ετών στο συμβουλευτικό χώρο, συνεργαζόμενος με Τράπεζες, Επενδυτικά Κεφάλαια και κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς.
Έχει διευθύνει σημαντικό αριθμό έργων σχετικών με τη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων για πελάτες όπως η Eurobank, η Emporiki Bank, η Εθνική Τράπεζα, η ΑΤΕ ΥΕΕ, η PQH, η Τράπεζα Πειραιώς κ.α. και έχει υποστηρίξει άνω των 10 πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στη διαδικασία χορήγησης άδειας διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, καθώς και την Τράπεζα της Ελλάδος στην απλούστευση του θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης των εταιρειών διαχείρισης.
Παράλληλα, διαθέτει σημαντική εμπειρία στη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων έχοντας εκτελέσει μεγάλο αριθμό έργων αναδιάρθρωσης και βελτίωσης απόδοσης σε κλάδους όπως Τρόφιμα & Ποτά και λοιπά Καταναλωτικά Προϊόντα, Μεταφορές, Τουρισμός, Υποδομές, ΥΚΩ και Βαριά Βιομηχανία.
Διαθέτει Masters of Engineering with Management από το Durham University και MBA από το INSEAD.