Σπυρόπουλος Γιάννης

Iδρυτής & Διευθύνων σύμβουλος, OCTANE  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Ο Γιάννης Σπυρόπουλος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OCTANE  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Πριν την ίδρυση της OCTANE, ο κ.Σπυρόπουλος υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην KANTOR Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Αντιπρόεδρος στον όμιλο επικοινωνίας SPOT JWT. Έχει επίσης εργαστεί στην Booz Allen & Hamilton στο Λονδίνο.

Ο κ.Σπυρόπουλος έχει 30ετή εμπειρία στον συμβουλευτικό και τον διαφημιστικό κλάδο. Έχει διευθύνει πάνω από 500 έργα στρατηγικής, επιχειρηματικού σχεδιασμού, λειτουργικής αναδιάρθρωσης, marketing, ανάπτυξης πωλήσεων και αναδιοργάνωσης για πελάτες όπως οι ΣΕΒ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, HEINZ EUROPE, S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ, VODAFONE, OTE, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, INTERAMERICAN, ERGO και πολλοί άλλοι.

Ο κ.Σπυρόπουλος έχει υπάρξει αξιολογητής και μέντορας στο EGG και το Ideatree, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ και ταμίας του Συλλόγου Αποφοίτων HARVARD Ελλάδος. Κατέχει Bachelor στην Πληροφορική και τα Οικονομικά από το HARVARD και MBA από το INSEAD.